Sep 3, 2017

Hello! :)

Assalamualaikum :)

Been a while. Heh ayat pertama dah cliche, tapi sungguh, lama. Rindu? Mestilah. Most of the time online through phone je, memang tak sempat nak jenguk blog. But tonight uruskan flight (online through computer) terus rasa nak buka blog. Jarang sekali, masa mencemburui... I know tak patut merindui masa lampau, kadang rindu juga :) Sedangkan masa lalu adalah paling jauh dari kita kan?

I'm doing great today alhamdulilah. Wiser (insya Allah) :P Terlalu banyak perkara berlalu, mematangkan. Kalau dulu hidup indah seperti fairy tales, sekarang lebih kepada realiti. Ada masam manisnya...

I don't know if ada lagi yang baca blog sekarang ni? Don't think so. Anyway, guess what? I work from home, a full time baker... yes i earned money from baking weyh budak yang tak pernah baking ni weyh!

Overall I am happy alhamdulilah. No matter how hard life is, I believe everything happened for a reason. A reason to live. Take care everyone! Wish me luck!


Do visit my IG - @mash_kitchen


No comments: