Jan 31, 2014

PENANG Day 1: Padang Kota, Penang

Assalammualaikum :)

Baru-baru ni kami sekeluarga bercuti ke Penang. Memang best Penang ni, especially sbb ada tourist guide walaupun hanya melalui Whatsapp dan dengan pertolongan Waze. Hehe. Thank you Nora! Makanya, memang lawatan ke Penang kali ni lagi senang dan seronok sebab dah tahu nak pergi mana, makan mana dan jalan mana. Tapi tak puas lagi, cuz there are so much things to explore!

First day, kami sampai dah petang dari Kuala Lumpur. Kami tidur dekat area Padang Kota. So petang hari pertama ni kami pergi jalan Padang Kota je dulu. Dekat sini memang ramai orang especially hari cuti kan. Area sini ramai orang datang sebab ada tempat bersejarah, kedai makan dan blh rasa angin pantai. Tak sempat nak berjalan sgt, banyak duduk dkt pantai je. Hehe. Check out post next day! Berjalan sekitar Penang :)


 angin sepoi-sepoi bahasa


Parking sentiasa penuh.


Abah, Faris dengan Mama. 


Jan 24, 2014

The world ain’t all sunshine and rainbows.

Salam Jumaat and Good Morning :)

This is currently my favorite speech from Rocky Balboa. I've been listening to this everyday, to remind myself over and over again. Hope it will spead the positive vibes!

"
But somewhere along the line, you changed. You stopped being you. You let people stick a finger in your face and tell you you’re no good. And when things got hard, you started lookin’ for something to blame, like a big shadow."

"Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place, and I don’t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now, if you know what you’re worth, then go out and get what you’re worth. But you gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain’t you. You’re better than that!"