Oct 6, 2014

A person who wants you VS A person who needs you

A person who wants you…

Only gives you attention when it’s convenient. If this person is in the mood to see and to interact with you, if this person wants or needs that interaction, then this person will give you attention.
Otherwise, if this person isn’t in the mood to talk to you, to help you, to spend time with you, to be there for you, he or she will simply be unavailable – until, of course, it’s convenient to be there.

A person who needs you…

Is there for you because being there for you is something this person needs to do. This person needs to keep you safe and happy. This person needs you to enjoy life so that he or she, in turn, can enjoy life.
Regardless of whether it’s convenient or not, this person will be there for you. This person will do anything to avoid losing you, even if it means sucking it up from time to time and doing the little things he or she isn’t especially excited to do.

A person who wants you…

Will keep the conversations to a minimum. This person puts up with you because you serve a purpose.
This person understands that this means he or she will have to talk to you in order for you to feel comfortable enough to allow him or her to use you, but if this person could have it his or her way, conversations would be avoided altogether. This person doesn’t care what you have to say because this person doesn’t really care about you.

A person who needs you…

Will do anything to keep you. This is the type of person who is always interested to hear what you have to say. This person wants to know about your day, to know what you did, what you ate, whom you interacted with.
This person wants to know every little bit about you because he or she is still trying to figure out why it is that he or she needs you so much.
This person knows he or she couldn’t bear living without you, but this person can’t exactly pinpoint the reason why.
This person is in love with you because this person is in love with you, and although that’s enough of an explanation, this person still wants to figure you out.

A person who wants you…

Never makes long-term plans with you and avoids talking about your future. This person doesn’t want to plan any trips for next month — hell, he or she may not even want to plan dinner for next week.
This person doesn’t want to promise that he or she will see you again because it may never happen.
Every time this person leaves you, there’s a good chance it will be for the last time. You never know… maybe this person will find something better, or simply newer, later this week.

A person who needs you…

Has no problems planning trips or discussing your relationship. This person may not be able to promise you forever, but at the moment, he or she sees no reason not to.
During conversation, this person will mention things that you need to do together, that you need to see and experience together.
This person will talk as if the two of you were the same person, living life side by side. When a person needs you — really needs you — that person sees his or her entire future with you in it.

A person who wants you…

Will never love you. If you pay close attention and remain as objective as possible, you can tell how much a person cares about you.
It can be difficult to distance ourselves in such a way when we believe ourselves to be falling in love, but it must be done if you wish to avoid wasting your time and getting your heart broken.
If this person looks at you and smiles and you can tell he or she isn’t just looking at you, but lookinginto you, then you may have a keeper on your hands.

A person who needs you…

Either loves you or will soon accept that he or she loves you. A person who only wants you will never love you. It can be difficult for people to admit to themselves that they love other people — forget about admitting it to them. It takes some people significantly more time than others.
However, just because people can’t admit it — to you or themselves — that they love you doesn’t mean they will never admit that they love you. You have to be patient with people.

Credit:
Elite Daily

Sep 14, 2014

To The Girl Who Replaced Me, Please Take Care Of Him

Credit : Elite Daily

I love this article, so thought to share it with myself, and you :)






Dear Replacement,
There are a few things I think you should know, as you are now the object of his affection.
Don’t let it surprise you, how quickly you fall for him, and don’t be apprehensive in letting yourself fall. He’ll be there to catch you. Don’t let my Facebook page intimidate you. There were a lot of pictures of us, and while I hate to admit it, the pictures are a thing of the past.
He’s taken down most of them by now. He may not talk about me to you; he didn’t talk to his friends about it when it ended, so I don’t know if they will know either. It was a beautiful, one-sided love story of the past, but you are his future now.
We don’t know each other, and I am sure you already don’t like me. I resented you slightly when I first found out, but we do have something very wonderful in common, and it connects us whether we like to admit it or not.
I won’t text him or like his posts on social media. I can’t tell you every secret because it took me time to figure that out myself. But just trust that there are reasons he doesn’t say what you want him to, and there are reasons he doesn’t do what you want.
He will spoil you from time to time, but he is wise with his expenses; he spends money only when he needs to. You are going notice how he gets excited like a child when it comes to certain things and learn to hear giggle in his laugh.
You’ll find out his favorite movie and he’ll make you sit through it; I know I couldn’t without falling asleep. You’ll notice how he loves watching movies and how he might do it more than going out.
You will see him out drunk and he’ll get mad sometimes. He has a temper, as I’m sure you have noticed, so don’t take it personally. When he storms off, let him go and trust he’ll always come back with a smile and his bright blue eyes that make you look away.
When he falls in love with you, let it not scare you when he cries because that’s the one thing that triggers those emotions in him. When he falls in love with you, you’ll notice you sleep better at night, and when it rains, his touch simply will vanish every fear.
When that happens, you’ll almost look forward to simple things, such as walks because he’ll reach for your hand and you’ll blush because no glove has ever fit it so well.
He’ll do whatever you ask of him and you’ll rarely fight. He doesn’t like advertising things like relationships and feelings, so don’t expect that of him, just know he does love you. He may not think of you at every moment, but you’ll cross his mind often enough.
He has bigger dreams than he is confident enough to believe in, so it’s your job to tell him every day how handsome he is and how smart he is and that he is capable of it all. He won’t believe you, but don’t stop saying it.
He’ll make you see the world in a new light, and you’ll start questioning things you never knew. He can’t cook, so don’t expect him to. You’ll find yourself laughing at his little catchphrases, and if you do something he doesn’t like, one eyebrow will raise and he’ll look at you without blinking.
When you two are out, he’ll watch you the whole time and it’ll seem like you are the only one in the room. When you dance, it’ll seem perfect. Let none of this scare you and love him the way he deserves. He’ll tell you about the past and his mistakes, so it’s your job to take his hand and let him know you’re not judging him.
He is a better person because of all of that, and he’s found you because of failed relationships in the past. I hope you love him the way he deserves and I hope he loves you as deeply as I thought he did me. I hope he’s honest with you in a way he never was with me, but most of all, I hope he gives you the fairytale I thought would once be my life.
Also: Remember that I don’t dislike you, but if I’m being honest, I am jealous of you. I have found acceptance, but I’m also happy someone else gets a chance to experience what I did.
I hope one day I can properly meet you. Like I said before, we have a connection that no one else can say they have and I’m sure you are a wonderful person. He looks at who a girl is first before falling in love with her appearance. It’s a rare quality in a man.
I only ask one thing of you: Don’t hurt him the way he hurt me. I believe in karma and I believe people get what they send out to the world, but I never wish that pain upon anyone, especially him. You are dating the man of our dreams and I truly mean it when I say I hope it all works out for you.
Sincerely, The Other Girl

Aug 15, 2014

Lofa Lens

Assalammualaikum :)




Pada awal tahun 2014, (kalau tak silap), Neelofa telah produce Lofa Lens, 7 contact lenses berwarna yang terdapat daripada power 0 sehingga 800. Ada banyak warna antaranya brown, blue, grey & pink.

Harga adalah RM 69 sepasang untuk duration 1 bulan. Okay ni adalah 7 warna tersebut.



Oh yaaa, boleh dapatkan Lofa Lens melalui laman web Lofa Lens di sini ataupun melalui pengedar-pengedar yang berdaftar. Senarai pengedar berdaftar tu korang boleh tengok dekat Instagram Lofa Lens dekat sini. Pengedar Lofa Lens sangatlah ramai dan ada hampir di seluruh negara & Singapore.

Korang boleh tengok, ada sesetengah pengedar yang menyediakan khidmat COD (Cash on Delivery) sekiranya ada yg duduk berdekatan. Tak payah pos-pos :)




And last month, during Ramadhan, I akhirnya berkesempatan try lofalens! Ohhh happy sungguh, sebab kebetulan last minute sgt sgt dapat, 2-3 hari before raya tak silap. Rezeki namanya. Tapi sebab power mata I ni pelik skit, 175, stock nak raya adalah limited kepada 1 warna sahaja. Nasib baik memang nak try warna tu, smokey brown. Dah lama duk usha tengok, akhirnya dapat try pakai!

I beli ni daripada pengedar Lofalens Kedah. Korang boleh klik sini untuk pergi ke Instagram dia. Nama tuan empunya adalah Iylia, kecik comel molek je orangnya. Layan customer pun baik, so sangat puas hati. Bila korang beli Lofa Lens ni, korang akan dapat paperbag yg sgt cute, comel je warna pink. Tak silap I, Lofa Lens Kedah ni sendiri sediakan casing lens untuk customer, bukan semua pengedar ada sediakan tau.


 Ini adalah semua items yang I dapat daripada Lofa Lens Kedah.
Sampul duit raya khas untuk semua pembelian semasa Ramadhan (limited stocks)


 Contact lense diletakkan dalam sebuah kotak yang comel ala-ala makeup Benefit!
Dan paling I suka adalah bekas lense yang senang buka. Bukan dalam botol.


 Bekas pink! Kotak pink! Sampul duit raya pink! Comelnyaaa.


Okay, lense ni sangat best pakai ye. But itu I just compare dengan contact lense berwarna yang I pernah pakai iaitu dari Freshkon & Fresh Look. Menurut laman web Lofa Lens ni, contact lense ni diameter 14.5mm. Memang besar sikit dari size anak mata biasa. 

Waktu raya hari tu, beraya dari siang ke malam, ada hari yang pakai lense lebih 12 jam tapi so far okay je mata, selesa sangat. Tapi kalau jenis mata kering, tak digalakkan pakai lebih 8 jam ye. Selalunya I pun tak boleh pakai lens lelama, tapi THIS, is something I really love, cuz it's comfortable. Terus lepas raya tambah lagi 2 kotak warna celebrity brown & sterling grey guna duit raya! :D 


 
Yours truly in Smokey Brown


A bit pricey for me but benda berbaloi, sekali sekala apa salahya. Overall, berpuas hati dengan warna smokey brown ni & tahap keselesaan lens, dan servis pengedar. Siapa yang belum cuba, bolehlah cuba! :)

Astalavista!

Aug 8, 2014

HOW DO I: Store my Bangles and Bracelets

Assalammualaikum :)

Hello people. Like most girls, I love accessories such as necklace, bracelets and bangles. But about a year ago, I gave all my necklaces to my friends and some high school students. Those girls were excited, reminded me of myself when I was in high school. But now, still I have my bracelets and bangles with me. Been wondering how to store them without being exposed to dust cuz I have a very limited space of closet and cabinet in my room. Then I found this magic box, and of course because it is pink!

It is cheap and very practical! Check it out!


 TA - DAAAAA!


 Well, say hello to these babies of mine! 
It is a box with compartments. Could be used as small storage and organizer.


 Each compartment could fix about 2-3 different kinds of bangles and bracelets.


 Always been my favorite color, emerald green & pink. 


ANDDDD the best part is, I got this from IKEA at only RM9.90! :)
You can click here to check the product information.




Till then ;)


Jul 28, 2014

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.

Buat awak yg sy kenal setahun, 5 tahun, 10 tahun, 20 tahun, 25 tahun dulu. Buat awak yg dah bergelar mak pak org, suami, isteri, tunang, kekasih org. Buat awak yg sy pernah lukakan, menangiskan, makikan, kecik hatikan. Buat mana yg sy pernah terumpat, tertak-puas-hatikan, tergaduhkan. Buat masa sy tak ada utk awk, ketidak-sempurnaan sy.

Buat semua sebenarnya, semua yang menyakitkan dan pahit, maafkan sy, halalkan makan minum sy. Terima kasih utk semuanya, mana yg sy mungkin dah lupa atau tak nampak. But deep down inside, I thank you every single little things in my life. Thank you, and I am sorry again for every single wrong doings I've made. Have a blissful eid!




Jun 27, 2014

It is almost 3 years

Assalammualaikum :)

During our last Final Year Project - Multi Camera Production
March 2012 - March 2015


IT IS NOW EXAM WEEK
WISH ME LUCK! 


Apr 13, 2014

Tempoh

Assalammualaikum :)

I know it might be a little odd I tetiba update blog and cerita benda yang lahir dari hati, tapi, I do feel like expressing my feelings right now, so that, mungkin dalam tempoh 20-30 tahun akan datang, I mungkin terbaca semula blog ni, dan teringat that I once, rasa apa yang I pernah rasa sekarang, at this very moment.

Weekends ni, I ikut mama dan abah pergi ke reunion kawan-kawan abah. Siapa yg kenal I mesti tahu abah I tentera. Jadi reunion yg I pergi ni, reunion kawan-kawan abah dari dia zaman kadet dulu. Okay, dipendekkan cerita, sambil BBQ semalam, uncle-uncle dgn auntie-auntie ni karaoke. Biasalah lagu-lagu lama.

Then, ada uncle dgn auntie ni berduet karaoke. Uncle ni I am very sure that he is 50 something. Auntie ni, well to be frank, I patut panggil dia akak kot cuz dia macam baru late 30s. Diaorang menyanyi lagu "Jangan Pisahkan". I tetiba je rasa sebak, dan nak menangis. Tapi I tahan je lah sebab ramai orang kot. Siapa yang kenal I, dia org tau I mmg sensitive, jiwa lembut. Mama ternampak pulak, mama terus bagi tisu. I dah gelak, I bisik dkt mama "Kalau ada orang nampak Qila nangis ni, mesti orang ingat anak mama baru putus cinta".

Kenapa I sebak? Dan mengalir air mata? Sebab I tahu kisah uncle and auntie, eh akak ni.

Akak ni sebenarnya isteri kedua. Itu I tak sedih apa pun, I sedih tentang kisah uncle dan isteri pertama dia. Sorry, arwah isteri pertama dia. Uncle ni bercinta dari zaman sekolah menengah dengan arwah isteri pertama dia. Lepas tu arwah isteri pertama dia ada sakit jantung, tapi uncle tekad nak kahwin juga. Bila kahwin, semuanya okay, uncle ni baik jaga wife, kiranya berpuluh-puluh tahun lah diaorg bahagia. But few years back, uncle jumpa akak yg isteri kedua dia ni atas urusan kerja, dia nak kahwin dengan akak ni.

Arwah isteri pertama dia mula-mula tak izinkan, tapi lama-lama dia izinkan juga. Tapi tak lama, arwah isteri pertama minta cerai, dan uncle ceraikan arwah.... Ya Allah haih, dah sebak semula. Lepas beberapa bulan, arwah isteri pertama ni pun meninggal...

"Kau Pergi Jua". Itu lagu kedua uncle tu nyanyi lepas dia berduet lagu "Jangan Pisahkan" dengan akak yang isteri kedua dia tadi. Time tu lah, air mata yang bertakung tadi, mengalir. I know, emosi gila perempuan ni kan, tapi... I honestly sedih lah. Sedih, sebak, I fikir apa uncle tu rasa, apa akak tu rasa dan apa arwah isteri pertama rasa.

Kalau I di tempat arwah isteri pertama... I sedih sangat sebab, arwah meninggal beberapa bulan selepas uncle ceraikan dia. Sedangkan berpuluh tahun dia ada masalah jantung tu, dia boleh survive. Tapi uncle, cinta pertama dia dari zaman sekolah, pergi tinggalkan dia, dalam masa beberapa bulan je arwah pergi... It was like, you are missing your other half. You are missing a big part of your life. And I, I rasa sedih gila sebab, sebelum kahwin dia boleh terima arwah and sanggup jaga arwah walaupun uncle tahu arwah sakit. Dan uncle cinta pertama arwah kot. Lama kot mereka bahagia, lama... tiba-tiba arwah pergi sewaktu uncle tinggalkan dia... Ya Allah haih, patahlah hati ni.

Kalau I di tempat uncle... I rasa I menyesal! I rasa I memang akan menyesal sampai I meninggal, sungguh pun. Arwah tu cinta pertama uncle, Arwah sakit pun uncle sanggup jaga dan kahwin, tapi kenapa uncle sanggup tinggalkan arwah setelah berpuluh-puluh tahun bersama, di saat arwah memang memerlukan kekuatan... Honestly, bila I tengok uncle tu, I nampak uncle tu tak bahagia. Kita nampak luaran okay, tapi cuba perhati betul-betul, nampak uncle, incomplete.

Dan kalau I di tempat akak, isteri kedua... I tak akan boleh hidup aman. I tak akan boleh rasa bahagia sepenuhnya. Orang yang jadi isteri kedua, secara baik tu Alhamdulilah. Tapi kalau cara yang tidak direlakan, selalu cakap "Nak buat mcm mana, dah jodoh...". But, cuba, cuba letakkan diri jadi yang pertama, cuba letak diri jadi orang yang dirampas haknya.

Wallahhualam. Silap-silap nanti I berada di tempat arwah isteri pertama, mungkin juga I berada di tempat uncle, dan hanya Allah Maha Mengetahui, kalau nanti I yang berada di tempat isteri kedua... :(((

I know I ni budak mentah, kahwin pun tak lagi, tapi I know, I am very sure yg walaupun zaman sekolah menengah tu mentah dan hingusan, but that feelings once shared, pure and indeed a true love. Bila I tengok budak sekolah sekarang jalan berdua pakai baju sekolah, memang I nak sepak terajang and cakap "Tak payahlahhh bercinta zaman sekolah, memang kau kecik lagi", tapi I tahu, kadang apa kita rasa tu, betul. Kalau tak, masakan ada yang berpuluh-puluh tahun kemudian terjumpa dengan pakwe atau makwe zaman sekolah, boleh sentap sorang jap kan? :P

Tempoh, dalam tempoh berapa lama kita boleh setia? Tempoh berapa lama kita pasti kita bahagia?

20 tahun lagi, mungkin I sedang menjerit-jerit dekat anak-anak I yang nakal dekat sekolah menengah, mungkin I sedang tersenyum di samping suami, mungkin juga I tengah menangis, dan mungkin I bersendirian di dalam liang lahad. Kata abah, "Kalau orang nak berubah, bila-bila boleh berubah. Kalau orang tak berubah, sampai bila pun tak akan berubah".


Apr 9, 2014

Wordless Wednesday #31



I love them so much, and my love for them keeps growing stronger as I'm growing older.


Feb 2, 2014

PENANG Day 2: Made in Penang Interactive Museum, Penang

Assalammualaikum :)

Hari kedua ni memang banyak berjalan. Dari siang sampai ke malam. Destinasi seterusnya kami pergi ke Made in Penang Interactive Museum, Penang! Seronok sangat, tapi ramai orang gila-gila punya ramai sebab hari cuti. TIPS: Korang beratur dan cepat-cepat pergi posing. Kalau tunggu je, sampai bila tak dapat. Kanan kiri tu bersesak tau orang tunggu, nampak macam tak ada orang je kan. Haha.

Dekat sini semua dekorasi dinding dia, dipenuhi dengan 3D arts. Jadi kena pandai ambil angle yang betul untuk ambil gambar supaya menjadi. Jangan risau, dia ada tandakan dekat mana cameraman patut berdiri untuk dapatkan angle yang betul. Memang seronok datang sini sebenarnya. Oh, nak masuk kena bayar tau, dan sekali lagi, IC tu penting. Hehe. Enjoy the pictures!

More Information
Made in Penang Interactive Museum Facebook
Address: No. 3 Pengkalan Weld, 10300 George Town, Penang, Malaysia.
Opening Hours : Daily 9 am – 6 pm.Admission Fee : Adults RM 15 (with Mykad), Children RM 10 (with Mykad), Adults RM 30 (without Mykad).
Tel : 04 2626 119





















Feb 1, 2014

PENANG Day 2: Muzium Burung Hantu, Bukit Bendera, Penang

Assalammualaikum :)

Muzium Burung Hantu terletak di puncak Bukit Bendera, Pulau Pinang. Bayaran dikenakan sebanyak RM10 seorang untuk dewasa & RM5 untuk pelajar. Sebagai peminat burung hantu, mestilah I excited. Tapi rupanya, dalam dia teramatlah kecil, macam tak puas masuk. 5-10 minit dah keluar semula :( Dah nama pun muzium, dalam ni hanya dipenuhi lukisan, patung, dan ruang untuk kanak-kanak bermain.

Kalau nak tengok burung hantu hidup, kena pergi taman burung atau zoo lah gamaknya. Disebabkan muzium ni teramatlah kecil, tak rugi pun kalau tak masuk. Huhu. Jom tengok sikit ada apa je dalam muzium ni sebelum ke destinasi seterusnya, Made in Penang Interactive Museum.














PENANG Day 2: Bukit Bendera (Penang Hill), Penang

Assalammualaikum :)

Masuk hari kedua di Penang. Bangun pagi-pagi terus bergerak ke Bukit Bendera. Sampai dalam 10:30 pagi pun dah penuh tau. Maklumlah, Chinese New Year. Time sampai, parking kereta dah penuh, tempat beratur beli tiket utk naik ke puncak bukit pun dah penuh. Jadi kami parking bahagian atas sikit, jalan jauh sikit. Jadi sesiapa datang hari cuti umum tu, lagi awal lagi bagus.

Dekat sini, mula-mula sampai taklah sejuk. Tapi sampai je atas, terus sejuk terketar-ketar. Tapi boleh tahan lagi, sebab cuaca Malaysia kan makin panas. Hehe. Boleh lah bawa spare baju sejuk atau shawl buat sesiapa yang tak tahan sejuk. Untuk beli tiket masuk, perlukan IC juga ya, jangan lupa! :) Okay next post adalah Muzium Burung Hantu! Hehe.

P/S: Makanan foodcourt dia sedap-sedap belaka. Boleh sangat makan, harga berpatutan :)


 Okay kami dah sampai di pintu masuk Bukit Bendera!


 Nak bergambar dekat sini pun tunggu giliran. Hehe


 Disebabkan kami parking bahagian atas-atas, kena jalan jauh sikit untuk ke kaunter tiket train. 
Bukan train sgt, mcm mini train untuk naik ke puncak bukit.


 Haa sampai pun. Dekat sinilah beratur panjang nak beli tiket.
Rasanya seorang ahli keluarga jadi wakil pun cukup. Yang penting, kumpul  IC awal-awal.


 Dah selesai beli tiket, tunggu giliran naik train pula. Boleh tahan juga, dalam 30 minit.
Kalau weekdays mungkin kurang sikit.


 Haa train ni penuh gila, berdiri mcm sardin juga. Hehe.
Sini banyak anak tangga mcm tu, jadi hati-hati.


 Tak lama pun naik train, dah sampai puncak.
Boleh nampak bandar Penang dari atas puncak ni.


Walaupun sejuk, sinaran matahari tetap terik.
Dekat atas ni ada tempat restoran, foodcourt, muzium burung hantu, dan ada tempat bergambar dengan burung-burung dan ular. Contohnya burung kakak tua.


 Hehe, jenuh jugak nak tunggu line clear nak bergambar.


Jan 31, 2014

PENANG Day 1: Padang Kota, Penang

Assalammualaikum :)

Baru-baru ni kami sekeluarga bercuti ke Penang. Memang best Penang ni, especially sbb ada tourist guide walaupun hanya melalui Whatsapp dan dengan pertolongan Waze. Hehe. Thank you Nora! Makanya, memang lawatan ke Penang kali ni lagi senang dan seronok sebab dah tahu nak pergi mana, makan mana dan jalan mana. Tapi tak puas lagi, cuz there are so much things to explore!

First day, kami sampai dah petang dari Kuala Lumpur. Kami tidur dekat area Padang Kota. So petang hari pertama ni kami pergi jalan Padang Kota je dulu. Dekat sini memang ramai orang especially hari cuti kan. Area sini ramai orang datang sebab ada tempat bersejarah, kedai makan dan blh rasa angin pantai. Tak sempat nak berjalan sgt, banyak duduk dkt pantai je. Hehe. Check out post next day! Berjalan sekitar Penang :)


 angin sepoi-sepoi bahasa


Parking sentiasa penuh.


Abah, Faris dengan Mama. 


Jan 24, 2014

The world ain’t all sunshine and rainbows.

Salam Jumaat and Good Morning :)

This is currently my favorite speech from Rocky Balboa. I've been listening to this everyday, to remind myself over and over again. Hope it will spead the positive vibes!

"
But somewhere along the line, you changed. You stopped being you. You let people stick a finger in your face and tell you you’re no good. And when things got hard, you started lookin’ for something to blame, like a big shadow."

"Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place, and I don’t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now, if you know what you’re worth, then go out and get what you’re worth. But you gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain’t you. You’re better than that!"