May 10, 2013

Instagram - Qilalaland

Assalammualaikum :)

Sekarang ni, dah tinggal kurang 50% je lagi utk tamat semester ketiga. Maksudnya, semakin banyak kerja, semakin kurang hari cuti, dan semakin kurang tidur. Fuhhh sem tiga ni, erm, teori dan projek dah sama banyak. Maksudnya, ada event, recording lagi, ada research jugak, test lagi, Huwaaa. Mcm mana korang korang kakak-kakak, abang-abang ni dah lepas dengan jayanya degree ni ha? Degree baru. FYI, Degree Masscomm ni bukan kacang goreng yg korang selalu dengar tau. Jgn pandang sebelah mata.

Doalah kita berjaya. Kita dgn kawan-kawan kita. Sobsss. Sesak nafas sem nih. Tapi insya Allah, kuat dengan berkat doa mama abah yg tak putus-putus doakan :')

Panjang pulak. Sebenarnya nak cakap dah ada Instagram je. Hewhewhew.



Boleh click ---> Qilalaland.


Kenapa Qilalaland? Sebab Qilala dah ada orang. Qilalala pun ada. Pastu alang-alang Qilalaland. Qila, a part of my name, and La la land tu kan macam 'in the world of fantasy'. It's a bout dream. Yes, you boleh google La La land kalau tak pernah dengar term tu. :) So gabung je terus Qilalaland. Senang. Hee.

Motif promote instagram? Taklahhh, bukan retis mahupun superstar. Yang kita follow pun kawan-kawan sendiri dengan Schaaa kesayangan kita and Nabila Huda baru. Hikkks. *Gedik* Cuma kekangan masa ni, jaranglah update blog sikit, hari cuti yang ada kelapangan boleh lah nak berceloteh. Jadi, dekat instagram ni senang sikit update, walaupun majoriti gambar kucing dengan makanan je T___T 

Okay itu je as for now, happy weekends utk siapa siapa yg cuti tuh. Untunglahhh. Haha. Esok je free, Ahad ada Chess & siapkan group assignment dkt faculty nanti. Till then, take care people!


2 comments:

Mime MF said...

nampak si gebus² 2 ekor tu..haha comel²

Aqilah Amin said...

Haha. Sekarang dah ada 3 ekor tauuu :)