Mar 16, 2013

Mesyuarat besar classmate

Assalamualaikum :)


14th March 2013 - Barra, Seksyen 7 Shah Alam. Love love love!


Muka-muka classmate sepanjang tiga semester di UiTM nihhh. Oh ada juga beberapa orang yg tak dpt join. Dah lama tak makan meja panjang macam ni dgn mereka. Selalunya kalau habis kelas, rushing nak balik, nak elak jammed katanya. Ye lah, kalau kelas habis petang, memang rushing gila nak tempuh Duke, Jalan Duta, NKVE segala bagai. But this sem, most of the class habis malam. Phewww~

Saja share. Kenangan :) Nak share dkt Instagram tunggu beli handphone baru nantilah. Bila? Wa tatau lagi. Ini student tadak PTPTN, tadak MARA, tadak kerja. Jadiii, duit terhad. Doakan dipermudahkan urusan beli handphone baru cepat-cepat ya! Gilaaa tak ada hati dekat handphone yg sedia ada. 

Assignments makin menimbun. Tadak masa nk update blog sgt. Kalau ada masa pun, gunakan dgn family & kucing & org org tersyg. Minggu ni pun straight Sabtu & Ahad ada program UiTM. Sooo, tidur dulu! Esok hendak ke uni lagi, ada ceramah! Astalavista babeh!


8 comments:

daisy.allie said...

haipppp....

apa tukar2 phone nih ;p

Mime MF said...

semoga cepat beli hp baru..ngeh3..:P

fashajoe said...

miss u dear =)

Aqilah Amin said...

Kakak : Tak mau dah BB nih. Wuu wuu.

MF : Hehe. Thank you doakan!

Adik : Miss u tooo!

DayaYaacob said...

ouuhhh BARRA terbaik. keh keh. "Nasi Goreng Ayam Barra":D

Aqilah Amin said...

Hehe. Makan makan dkt shah alam ni memang sedap-sedap belaka :P

Nicaa said...

comelnya header :)
*komen takda kaitan ni. hehe

Aqilah Amin said...

Hehe. Thank you Nicaa! :)