Feb 5, 2013

Day 18 - Gelak sehingga sakit urat pipi

Assalamualaikum :)

Cuti sudah tinggal separuh sahaja lagi. Another 3 weeks. Lepas ni habis lah muka ketat muncul kembali. Haha. 9 subjek. 8 subjek ni pun dah huru hara. Hoho. Result? Oh tak diharap apa-apa kali ini. *Tamat*

Okay, hari ini jumpa dengan Ainaa di KLCC. Ainaa is a friend of mine from high school, MRSM. Banyak sgt sekolahnya, ini yg dari asrama. Walaupun kami hanya tinggal di KL - Selangor, tapi mmg jarang jumpa. Ini pun, last minute plan. We all naik LRT je macam zaman we all sekolah :P

Memandangkan poket bulan Jan & Feb dah kempis - Birthdays, Singapore, etc etc, kami rancang nak berborak sahaja all day. Dan memang kami buat. Haha. Sampai je KLCC, terus pergi foodcourt. Lunch, from 1230pm borak sampai 6pm. Oh macam-macam hal sekolah yg sangat melucukan. Mostly we talked about friends and school, and of course, life and love. :)

Well, guess that's what I called "Spent quality time together". Sampai sakit urat pipi gelak dan bercakap. Serius, sakit sungguh. Rasanya jarang sampai sakit urat pipi. Haha.

Singgah Kinokuniya, then balik. Oh mmg jimat duit macam ni! Happy pun happy! Hehe. Oh tak ada gambar bersama. Tskkk. Dan dapat sangat banyak hadiah birthday + souvenirs. Thanks Ainaa for those gifts and time together!





3 comments:

ainaaamira. said...

Heeee. Next time jumpa memang kena amek gambar sesame. Thanks for the book, for the happy happy dayyy yang. :D

Aqilah Amin said...

Hee. Welcome! alahhh takde apa lah. Kau bg lg bnyk. Hehe. Insya Allah! :)

DILLA said...

hai.. dah follow u.. :)