Jan 23, 2013

Day 5 - Happy Yippy 24th birthday shafinaz!

Assalamualaikum :)

Happy 24th birthday dear shafinaz :)

Wishing u the best, more success and no stress. May Allah guide you in everything u do, and bless you all the way in walking through this life. Thank you for everything! I hope u had a blast today! Hehe.


Hari ini hari seronok! Birthday kesayangan sy, dan Alhamdulilah beliau selamat sampai ke Malaysia pada hari Isnin, 2 hari sebelum birthday! Terharu jugak bila difikirkan sanggup dia balik dari Russia walaupun cuti pendek :') 

First, beli ticket wayang, cerita Mama - 10am. Ada org tu teringin nak tengok cerita hantu :P So tengoklah mama. Memang hantu dia huduh gila. Ya, huduh. Tapi kelakar juga cerita ni. Walaupun ada terkejut-terkejut, tapi tak kurang juga sesi di mana I tiba-tiba gelak sebab terasa lucu. Aherherher. 

Then, kami singgah Watson. Oh ini saje dah berpuluh minit. Tengok jam dah 11am. Maka kami breakfast ice cream. Boleh? ice cream? Haha. Boleh je! Lama gila tak makan gelato. Sem 2 ni memang tak ada makan lansung. Sooo, makanlah ice cream sambil tunggu 12pm.


Gelato Fruity utk hari ini! Puas dapat makan flavor After 8 :)
Birthday girl sangat gembira mendapat novel Wani Ardy - Langit Vanilla 


12pm - almost 2pm. 

To me, it's kinda of funny story, with a funny audiences (LOL).
But yeah, the ghost really is uglyyy!


Lunch time! Naiya came and join us around 2:30pm at Chili's Mid Valley. And ta-daa, dtg bawa Pavlova tau. Home made okay! Uishhh sedapnyaaa. Sedap sangat Naiya buat. Tak manis macam biasa makan tu. Ohhhh dah lapar sangat, first time makan beria sampai order appetizer dulu. 

 Above : Classic Nachos, delicious! Great for cheese & Nachos lover. Do Try Everything listed below!
From left : Shafinaz's Crispy Honey Chipotle Chicken Crsipers 
Naiya's Fire Grilled Chicken & Portobello 
Mine is Country Fried Chicken. 


Waiters are friendly and helpful as always. Hehe. Especially this one uncle, yg datang tolong pasangkan lighter lah time makan dessert. Cake birthday ganti dengan Pavlova! Hehe. Sedapnyaaa! And Tolong refill lemonade kitaorg. Lemonade Chili's sgt sedap! Asyik order air yg sama setiap kali datang. Huhu


Pavlova yang sedap! Dan lilin yang terpaksa dihidupkan 2kali. Haha


And so, we talked for hoursss. Like almost 3 hours? Or more. Hehe. Then baru slow slow jalan window shopping. Ohh thank you Naiya sebab datang dari office, halfday especially for birthday girl, and belanjaaa kita org makan! Haaa part ni memang excited gila. Haha. Part paling manisss plak adalah makan Pavlova Naiya ni, serius sedap gila. Tak manis mcm Pavlova lain. 

Thank you jugak dear birthday girl! :) And again, Happy birthday dear! 


1 comment:

Anonymous said...

Happy Belated Birthday Finaz ya...Moga Finaz bahagia di dunia ini dan berbahagia selamya di akhirat....