Dec 16, 2012

Hari Bahagia Kesayangan, Dyanna & Badrul

Assalamualaikum :)

Just a quick update. Few hours ago, I attended a wedding ceremony of the year! Hehe... I've been waiting for this day for quite a long time, yes, been updating each other since quite some time. Alhamdulilah, I was invited. Cewahh, terharu ni. Oh, thank you Namin sebab teman kitaaa! :D Btw, we were late, tambah dgn jammed dkt Area Hotel Flamingo tu, so, tiba di dalam dewan sewaktu majlis merenjis. To me, it was beautiful :) Tak heret Nikon hari ni, sebab nak menghayati majlis sepenuhnya, jadi just gmbr dr phone. Tunggu official photographer nanti. Hehe.

Dear Nana, Congratulations! Finally, on such a beautiful occasion, two souls unite. Alhamdulilah, semuanya berjalan dengan lancar. Qla excited kot Nana, walaupun sampai lambat dan duduk di kawasan membelakangkan pentas, Qla still pusing belakang tau the whole time, dari pentas, ke meja makan, ke semua speech, videos, and potong cake :) I AM SO HAPPY FOR YOU! I can't deny that you really look beautiful, stunning, and nampak sgt bahagia. Hee. Tahniah yang! Bad, tolong jaga princess ini elok-elok! Moga bahagia sampai syurga. Amin!

Wedding Invitation - 15th December 2012, Grand Ballroom - Flamingo Hotel, Ampang.


Pelamin Nana & Bad.


 Untung tau kahwin dgn army, potong kek bawah pedang ha.Thee.


 "Today I married my best friend" - Keterharuan seorang diri. Tskkk


 Sekeping je gambar dr phone dgn pengantin. 
Sebab tiba-tiba photographer dan 2 camera lain snap sekali... =,=


Yes yes, I senyum nampak gusi, nampak sangat keterujaan di situ. Rasanya setiap kali kawan kahwin mesti teruja cam gitu skali. Huhu. Thank you by tolong snapkan gambar ni. Hehe. Looking forward utk tgk video wedding + official photos Nana nanti... Congratulations again yang! :)))


3 comments:

Anonymous said...

Comel betul si baju purple tu tambah lagi diapit pula sepasang pengantin baru yang berseri...itulah keistimewaan berkahwin dengan anggota tentera...dan yang paling best nanti bila asyik kena tinggal....macam mama muda muda dulu...

ooh dxanna said...

Qilaaaaaaa.. Ini sumah tear-drop and melting. Aaaa. Thank you qilalaa.. *Sambil menangis menangis berhingus

Aqilah Amin said...

Mama, kakak pakai baju kelawar pun mama ckp comel aje =,= Haha. Hehe, takpe ,org kuat je leh sabar dan bertahan kan, mcm mama dgn nana insya Allah :)

Nanaaaaa. Thee. You're welcome dear! Really am happy!