Dec 27, 2012

Big Bad Wolf 2012

Assalamualaikum :)

Alhamdulilah, internet sudah pulih, Thank you team UNIFI yg mmg as far as it is, service sgtlah bagus :) Thank you technicians! Btw, dalam kesesakkan nak bernafas bulan 12 ni, sempat juga pergi Big Bad Wolf 2012 di Mines Convention Centre. Itu pun sbb mama tiba-tiba ajak, wahhh ajaib ni! Terus redah juga pergi memandangkan ada backup besar. Hee :D

Waktu pergi tu, yg sesak just nak parking, sgt banyak kereta, which are great! Menunjukkan minat membaca semakin dipupuk. Hehe. So, waktu pergi sangat banyak buku, but yg best selling mmg dah tak ada. So, waktu tu fikir macam "Okayyy, grab as many books as you can!" - sebab persaingan sengit! Hehe.

Compared to last year, which you can see what I bought here, this year I beli lebih kpd self-enrichment books. Motivation la konon! And of course, I love quotes and wise words! So, sgtlah berpuas hati. There are books from as low as RM3 which are full color and hard-cover books! *pengsan*


The book on the top only cost me RM3! And these books mostly cost me less than RM10.
Total, less than RM100 for my books! Great! Can't wait for semester break to read all these books! 

*Exam pun tak start lg hoiii - face-palm*


Thank you mama & abah :)


3 comments:

syakey said...

sesungguhnya terasa sedihh tak dapat pegi wuwuwu. memang boleh meroyan tengok buku banyak dan murah pulak tu hehe!

all the best sis dgn final exam. moga Allah permudahkan :))

Rara Nasiha said...

alahainya jelesnya. tak dpt pergi. rugi sangat sebab murah-murah kan. tskkk.

Aqilah Amin said...

Syakey, next year do spare some time dtg sini, seriously berbaloi sgt especially kalau dtg awal-awal start dulu. Thank you yang, insya Allah :)

Rara, mmg murah sgt. Next year pergi! :)