Nov 18, 2012

Trip ke Utara (part 2): Kenduri & Kuala Perlis

Assalamualaikum :)

Today I woke up early and I feel so fresh! Hee. I had enough sleep last night. And had my coffee just now. I'm not a coffee person, so you can assume that I'm trying to stay awake from this current moment til 2-4am in the morning later on, hope so :D Next week would be a week full with test, assignments to be submitted & presentation. And, Alhamdulilah I'm glad that I'm still breathing today, as I thought I might be dead last Thursday. Haha... Seriously =,= No kidding, you can ask the whole classmate, it was a terrifying week! Alhamdulilah, Allah ease my days :')

Okay, before I start doing my assignments today, just wanna share a short update of the second part of the trip! Well, the second day,  from Batu Ferringhi, we headed to Nibong Tebal for Abang Ayob's wedding ceremony. We were served at the VIP's table... Segan kot! Huu. Sesusah je Abg Ayob! Apa pun thank you Abg Ayob and the whole family! The foods was great! Lagi-lagi semua orang tengah lapar... Hihi. Licin semuanya dari ketam, burung puyuh, telur burung puyuh, ikan, udang, laksa lagi... Sedapnyeee!

Then we went straight to Kuala Perlis and checked in at the hotel - Hotel Putra Brasmana Kuala Perlis. Located in front of the sea and the most strategic place of the town (dekat dengan deretan makanan laut! Seafood la... Hehe). So, just jalan kaki about 5minutes or less, then you dah sampai! Bestnyaaa, murah-murah dan fresh! :) Tu nanti update part 3 :P So, till then, enjoy the pictures!


 Sawah padi dengan kawasan Utara tak boleh dipisahkan :)


Abah depan rumah abg Ayob.


 Pengantin perempuan lambat sampai... Jadi kami makan dulu! 


Ketam sikit punya banyak ni, licin didominasi oleh Aisyah. 


Kampung Sungai Tok Tuntong! Tuntong tu haiwan mcm kura-kura rupanya... 


Here we are!  Hotel Putra Brasmana Kuala Perlis.


Hampir Maghrib... Cantiknya senja :)


5 comments:

Anonymous said...

Teruskan menulis ...mama suka membacanya....Insyaallah bila rezeki ada kita akan terus berjalan....bekerja kuat sepanjang tahun...perlukan rehat untuk melepaskan lelah dan kepenatan di samping mengangumi kebesaran allah...

saifudin abu izzudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Aqilah Amin said...

Mama, inysa Allah if ada masa free sikit pun aqilah akan menulis :D

Saifudin. Salam, thank you :)

Anonymous said...

Bila lagi nak menulis ni...

syakey said...

ehh kola peghelih. hiks

haa, dekat sini mmg Allah, cantik sunset dia. port orang dok ambil sunset selalu.

hihi