Nov 10, 2012

Red Velvet Cake, belated birthday cake from my sweet girlfriend!

Assalamualaikum :)

Lama rasanya tak buat post macam ni. Post yg betul-betul fresh from oven. Selalunya mesti lambat sebulan, or berbulan-bulan sebab kesuntukan masa. Ini post baik punyaaa, baru terjadi kira-kira 3 jam lalu. Thank you Naiya! Rajinkan gf yg seorang ni bangun pagi buatkan cake ni :') Terharu sungguh walaupun tadi bila Naiya sampai, muka I biasa-biasa je. Terpinga-pinga lagi sebab baru vacuum rumah, rushing mandi sebab Naiya dah on the way, tetiba dia sampai time tgh kelam kabut bersiap.

Sempat lah berborak sejam dua. But, only about ONE topic. And it is so complicated kan Naiyaaa? Haha...  Thank you again yang! Sedap! Naiya balik je, terus makan sorang-sorang menikmati. Senonoh sangat kan?


Red Velvet Cake made by my grilfriend, Naiya :) 


Kenapa rajin sangat ni buat bunga comel-comel ni? Cantik!


I ate a slice of the cake as my lunch. Sedapnyeee!


Harap-harap kek sebiji ni tak habis sebelum Isnin. Haha. Boleh suruh mama, abah, faris, semua rasa. Mereka baru bergerak balik kampung. I tak join sebab mmg hajat besar nih, hajat besar nak kemas rumah sikit, dan bilik sendiri juga, dan toilet juga, dan sebab utama diaaaa, *jengjeng jeng* = siapkan assignments and study utk test!

Next week mmg minggu midterm test. Ada 3 test! Marketing Communication - Translation - Interpersonal Communication. Gigihkan sampai tak balik kampung. Huhu. Wish me luck! :)


Thank you dear Naiya buatkan cake ni & special delivery from Sg. Buloh! :)
Still hope and pray that one fine day, Finaz & Naiya will have their own bakery.


2 comments:

nadya ajhman said...

welcome my dear.. ^^
happy sgt qilah suke.. and YUP.. it is so complicated..so,just face it with smile.. same2 la kite :))

Aqilah Amin said...

Mestilah sukaaa! Gila tak suka? Haha. Sama-samalah redah, let see where it will lead us. :)