Oct 1, 2012

Another 22 days.

Assalamualaikum.

Last Wednesday, I went to KLIA with both mama and abah. Just nak hantar abah pergi Texas, US. I am proud to say that he represents Malaysia. But, which also means, he is all alone through his long journey. Of course lah I risau kan. I know abah selalu pergi oversea, but, the last time was somewhere around 2004-2006. Dengan family tu lain, urusan kerja lain. And if I'm not mistaken, abah tak pernah pergi sorang-sorang je dari sini. But, Alhamdulilah, abah selamat sampai after a very long flight... (about 24 hours).

Well, it's hard to say. But I miss him so bad. These past 5 days was the longest 5 days of this year. It's not a hyperbole, I'm just telling you the truth... Abah! Rindunyaaa abah! Malam pertama abah tak ada, time tidur dgn mama, dah menangis sorang dah sebenarnya. Haha! Sugar dgn Pepper pun rindu abah, dua ekor tu macam asyik tercari-cari je. Macam kehilangan, macam makin manja pun ye, ikut je pergi mana-mana. Kuat membebel pun ye. Hehe.

Hurm, another 22days left. And, too bad you wouldn't be here on my birthday :( It's okay, just take a good care of yourself. See you on October 23. I miss you abah!


Abah & mama. I love you both so much.


2 comments:

Anonymous said...

Aqilah...mama pun sedih juga berpisah dengan abah dah lama tak berpisah dgnnya...tapi mama yakin abah akan selamat pergi dan kembali ke pangkuan kita dengan selamat.....InsyaAllah...

Anonymous said...

Oh ya lupa nak inform Aqilah nice photo...like it......