Sep 18, 2012

Selamat pengantin baru Nadia Izzah

Assalamualaikum :)

It's my 2nd week of my 2nd semester and I still haven't finished posting about my 2 months holiday! Enough about raya, nanti I sambung lg.. Haha. Today, I just wanna share about one of my sweetheart's wedding which was held on 25th August 2012! Tahniah, Wan  Nadia Izzah syg! She's a close friend of mine which used to be my add math sifu! She sat in front of me during my upper form (form 4 & 5) in MRSM Kuala Lipis. So sbb duduk depan-belakang je, bnyk jugak berkongsi luahan hati. Heh. Those time~

And here, again, I would like to thank both mama & abah sbb sudi teman singgah ke Terengganu sekejappp je, semata-mata sbb nak attend wedding ni! Thank you so much mama & abah! *hugsss* And thank you jgk dkt kesygan ainaaamira sebab tlg jd penyambut tetamu terhormat I! =,= Thank you yang sbb teman dr awal, sampai jmpa pengantin, sampai mkn, sampai balik hantar ke kereta hahhh. Tp kita tak ada gambar sama! Boleh?


The super nice groom Azim, the super gorgeous bride Nadia Izzah and me. 
I am so glad that I made it to her wedding day :') Alhamdulilah. 


Teringat few months back bila dia ckp dia nak kahwin... Mcm tak percaya! I was one of those yg paling awal dpt tau. It was so hard to keep my mouth shut from talking about a great news like this! Hehe... But I was super happy, and excited, and tersengih-sengih sambil whatsapp dgn dia. Rasa nak meletup je tunggu nak bercerita dgn Ainaa! Ohhh, ainaa pun rapat dgn Izzah. So, kami sama-sama excited gila bila Izzah ckp dia nak kahwin! Walaupun sedikit rushing time majlis hari tu, jumpa schoolmate lama pun hye2 & salam-salam je, tp sgt sgtlah happy sbb dpt jgk attend wedding Izzah... :)



Nadia Izzah. 


One of my closest friend from Terengganu. Dia ni, sangat simple orgnya. Only talk when she has to. She's super smart, a beauty with brain. Hebat gila okay, kecil-kecil cili padi. Straight A's student. Oh ya, sebenarnya blog ni wujud pun sbb dia. thee. Dia yg ajak tulis blog. And I only met her twice since we left high school. Soo, sangat rindu! Sekarang tgh bertungkus lumus tamatkan ijazah di Mesir, tahun dpn balik Malaysia dgn gelaran Dr. Wan Nadia Izzah insya Allah =)


Syg, muka awak sgtlah berseri-seri wkt sy mula-mula nampak awk dari jauh. :)
Am so so happy for you. Doakan awak bahagia sampai syurga!


Happy sangat bila kawan bahagia, 
cukup hanya dgn pandang mata dia.

2 comments:

Rara Nasiha said...

manisnya si pengantin baru :)

ra|nbOw said...

Well super-duper gorgeous! :)