Aug 13, 2012

Buka puasa di Impiana, KLCC

Assalamualaikum! :)

*A post full of delicious pictures!*

Sedar tak sedar, dah tak sampai seminggu nak raya. Minggu ni kot. Dulu rasa lama lagi nak raya, Bila dah berlalu, baru rasa cepat! Kalau dulu wkt kecik pun sama, rasa lamanya puasa lamanya puasa! Haha. Waktu kecik tu excited nak raya sbb nak dpt duit raya, nak beli baju raya, nak main bunga api dan mercun and most of all, nak jumpa sepupu sepapat semua!

Sepanjang cuti sem ni, buat kuih hari-hari. Nasib baik ni dah last-last ni slow sikit, sebab dah banyak berjaya disiapkan, so sekarang slow-slow. Rasanya hari ni last buat tempahan kuih. Esok dah boleh mula buat kuih utk rumah sendiri! Finally! Dan disebabkan letih dan tiada masa sebab buat kuih raya, kelmarin mama mengeluarkan idea supaya kami berbuka puasa di luar beramai-ramai, saja, dah penat bekerja, nak makan sedap-sedap. Soo, semalam kami pergi ke Impiana Hotel KLCC. 

Not much pictures of us, but just wanna share some of the foods. Yes, only some of the foods. By the way, it's highly recommended since it has variety of foods, and UNLIMITED Durian and 18 flavors of Baskin Robbin! Yesss, tak larat nak makan kot! I only ate a plate of foods, and 3 cups of baskin robbin :P Surau is very comfortable and nice too! :) Enjoy the pictures!


 Nasi Arab


 Daging lembu bakar


Apam Balik, Roti John stalls 





Oyster &  Kepah


Unlimited 18 flavors of Baskin Robbin! 


Ehem. 2 slice of roti john, 3 keping keropok, 2 udang, kambing, kuey teow. *Mine* 


Kambing Bakar 


Cheese Cake 


My 1st trip of Baskin Robbin 


Cousins - Kak Sally, Kma, Faris, Aban (husband kma) 


Mama and Cik 


Chinese and Indian foods


 Abah. Hehe... :)

Salad


Oyster and Kepah 





Jelly & Air Kelapa *Sangattt best* 


Marshmallow & Chocolate fountain 


 Kuih muih, Kek, Biskut raya & Kurma


Rojak Buah 


All types of Kerabu 


Fruits stall!


Thank you mama abah! :)


2 comments:

Rara Nasiha said...

wahhhh, tergoda sungguh tengok semua makanan ni. :)

ra|nbOw said...

thee. nanti trylah makan! puas hati :)