Jul 14, 2012

Tempahan kuih raya 2012

Assalamualaikum :)

Alhamdulilah dah selamat sampai Taiping! Hari ni nak promote sikit kuih raya tahun ni. Mcm biasa, tiap tahun mama mmg akan buat kuih raya sendiri, dan selalunya untuk adik beradik mama dan ahli keluarga lain. Ada juga tahun tertentu kami jual pd org ramai, termasuklah tahun lepas, dan tahun ni! Yeay! :) 

Dulu time duduk Melawati, pernah jual di minimarket, Saba's cookies. Alhamdulilah laku sangat, and tahun ni memandangkan sy pun cuti 2 bulan, blhlah tlg mama. Tahun lepas, mmg tak cukup tangan, tahun ni pun Alhamdulilah banyak dah order. Terima kasih to our loyal customer! 

Makanya tahun ni mmg akan all out lah sepanjang bulan Ramadhan. Hehe... Alhamdulilah rezeki! Tahun ni ada 7 jenis kuih... Kalau sesiapa nak order, boleh msg sy di FB sy Aqilah Amin atau boleh email terus ke - aqilla_aa89@yahoo.com. Order ditutup seminggu selepas puasa, iaitu sampai 28 Julai 2012 ni sebab order banyak, takut nanti tak menang tangan, tapi apa pun insya Allah demi customer! :)

COD = Area KL (Setiawangsa, Ampang, Wangsa Maju, Taman Melawati, Permata, Cheras)
tapi still boleh runding dekat mana yang memudahkan semua pihak. Hehe...

Dijamin Halal, Bersih dan Sedappp! Insya Allah...

and Alhamdulilah, and THANK YOU utk order tahun ni yang sudah mencecah
10, 000 keping! 


Biskut Denmark 
50 biji = RM25



Biskut Suji Bersalju
50 biji = RM25



Tart Nenas
50 biji = RM25



Biskut London Almond
50 biji = RM25



Coklat Praline 
50 biji (kosong tanpa kacang) = RM26
50 biji (kacang almond di dalam) = RM30



Snow Almond 
50 biji = RM25



Biskut Gajus 
50 biji = RM25