Jul 8, 2012

Minum petang hasil air tangan mama!

Assalamualaikum :)

Short and quick update, since I have to study more and more for my final paper of the semester tomorrow! Lepas tu MERDEKAAA 2 bulan! Okayyy, tak merdeka lg sekarang, so tak boleh ckp lebih-lebih. Since today is Sunday, and mama pun mmg rajin buat minum petang during weekends, hari ni makan agak heavy. Which is pulut dengan santan dan durian... and also homemade fresh doughnuts!

Love it to bits mama! Thank you so much! *Makin gemuklahhh* Well not having amazing body because let face it, mom's home cook is the best! Okay, will update more later! Enjoy the pictures! Take care ppl!











6 comments:

syakey said...

gebunyaaaaaaaaaaaaaa donut tu! :D

ra|nbOw said...

gebu sgt dek oi! Hahaha.. Jemput-jemput! :D

wunny said...

durian tu pun air tangan ke? hehehe. buat saya rindu kat my mummy...

ra|nbOw said...

Huhu, belum ada pokok durian sendiri lg.. Hehe :)

Hidayah Maznan said...

donut tu nampak menarik sangat.. gebu betul.. aduhai.. nak2..

ra|nbOw said...

Rupa gebu dan sedap dimakan! :)