Jul 3, 2012

Lunch at Ikea with girfriends

Assalamualaikum :)

Makanya hari ini tamatlah sudah paper Psychology, which is buat aku bermonolog seorang diri "Ya Allah, patutlah tak ambil Medic, tak mampuuu! Term-term scientific dia, phewww" Apa pun respectlah dengan semua doctor dan mereka-mereka yang ambil bidang-bidang berkaitan dgn Psychology, Biology semua-semua ni.

But still, learning about psychology, really is funnn! I gained bunch of new knowledge, yang best! Yesss mmg mcm subj ni confused sikit, tp maybe sbb lecturer kami, prof sgt sempoi dan funny and strict at the same time kot? :) Walaupun kuiz semua biasa-biasa je, still, I do love this subject!

By the way, habis je paper Psychology tadi, terus pergi lunch sama-sama dengan OGs! OG is actually Orang Gila. Hahaha... All of us are crazy! :D Sedapnya sedapnya setelah dah lama tak makan meatball!


This is Ikea's meatball with fries and gravy.  But the size of the meatball is getting smaller though.
Nahhh meatball utk awak, NK!


Our lunch! Sedapnyaaa, Hahahaha, Alhamdulilah :)
By the way lepas ni kalau nak tgk Nani gembira, kene belikan chicken wing... Sepenuh hati dia makan tahu!


Haaa yg pegang chicken wing tu lah Nani! Tumpang excited tgk dia mkn! Haha.
Belah kanan bertudung pink tu Yasmin!


Berbaju purple tersenyum nampak gigi penuh tu Tia. 
Bertudung kelabu asap dgn spek rabun tu tuan punya blog! 


Baby comel gila ni duduk belakang kita orang tadi. Comel gilaaaaa! 


Kalau singgah Ikea, tak berangan macam rumah sendiri memang tak sah. 
Nani perasan dapur dia lettewww :P 


Lagi lagak buat macam harta sendiri! Haha. Nani dgn min pilih baju :P 


Kalau boleh tidur, dah tidur dah tu kan!  


And every girls dream! Bilik khas utk wardrobe. I want one! And i'm serious! *pokerface*


Okayyy ada banyak lg gambar tp nanti penuh sgt plak kan! Haha. Exam tak habis lagi, tp disebabkan paper 1st sampai ke 4 ni semua bertindih-tindih, fuhhh stress jugaklah. Jadi sbb paper lepas ni jauh sikit gap dia, tu yang keluar makan dan bergelak tawa! Lagipun ni actually 1st time kami keluar betul-betul hang out berempat ni... Yes, sepanjang sem ni, ni first time :)

Thank you koranggg utk hari ni! I am soo looking forward to meet my BFF tomorrow! 


No comments: