Jul 5, 2012

Dating dengan shafinaz

Assalamualaikum :)

Hyeee, semalam keluar lagi! Haha. Sebenarnya plan nak keluar dgn kawan kesygan seorang ni lepas final, tapi mcm lambat sgt, dah lah lama gila tak jumpa, well sebab dia dkt Russia, so jumpa jugaklah semalam! Tapi kejap je, around 11am-5pm je. Ha'ah 6 jam mmg kejap, tak cukup masa, duk berjalan and keluar masuk semua kedai. Don't worry nanti kita jumpa lg dgn geng D12 lain! :)

Semalam berjalan jauh sgt, sampai makan pun lambat. Dah kebulur dah, Haha. And mostly kami cuci mata, so mmg tak bergambarlah kecuali wkt makan :P By the way, shafinaz makin cantik, makin kurus, and she really does looks different! Keep it up shafinaz!

Foods are delicious, and the crew are all nice! Thank you Chili's!


Both ordered lemonade. Super nice! And it is refillable! 
I was so thirsty, and this helps freshen me up!  


Sehati sejiwa sgt kan kan? But she bought it first. I bought it few months later, if i'm not mistaken.  
Hasil gaji pertama as an editor duluuu! Alhamdulilah :')


The beautiful Shafinaz!  


Le Me~ cehhh, 9gag sgt kan! :P 


Hers. 






Mine.






Souvenirs from Shafinaz. Semua sukaaa! Hantu coklat, key chains collector, an envelope clutch! :D
Thank you so much babe! 


An a pencil eyeliner! I hope I could wear this one! I'm a loyal user of liquid eyeliner because I don't know how to wear pencil eyeliner. LOL. Thank you bbe!


P/S: Looking forward to meet up again, with Naiya perhaps? :D


4 comments:

Shafinaz Maruai said...

Oh man, I nampak kurus. SUKE2. Tau tak smpi rumah terasa nak mkn lg kat situ. Pastu pengsan lepas tgk scale.

ra|nbOw said...

Bbe, mama pun ckp "Kurusnyaaa finaz! Mesti dia happy!" So mmg kurusss ye... Blh rasa time peluk! I pun teringat mashed potato dia lg. Haha.

Anonymous said...

Salam nak juga menyampok...Finaz memang dah kurus...cantik..maklumlah kawan kawan Aqilah semuanya cantik...tambah tambah dah makin pandai bergaya dan jaga badan..tahniah...he..he..Qilah jgn marah ya...mama menyampok ni..

Shafinaz Maruai said...

Wasalam auntie. Hehe. Mane ade kurus, kena usaha banyak lagi nih. Bukan kawan2 Aqilah je cantik, Aqilah lagi lah cantik. Mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi kan. :) Auntie nnt kalau ade masa finaz datang rumah ye. Melawat auntie.