Dec 26, 2011

oxford, be mine please.

Assalamualaikum :)

Sebenarnya ada satu jenis kasut ni, dah lama nak, lama lah. Dari sebelum raya lagi. So memang dah berbulan-bulan lah kan. Tahu kan sy ni cpt tergoda dengan kasut, dan handbags especially. Tp lately, memang dah lama tak shopping, apatah lagi kasut dan handbags! Sebab apa? Banyak sebab. Satu, membazir. *eceh, insaf*. Dua, duit tarak. Tiga, sebab handbag Guess yg dpt birthday 4 tahun lepas dah rosak akibat jarang guna. Leather kan, wuwuwu sedih gila, maafkan saya abah T___T

So mcm serik tobat, terus rasa nak guna semua sampai lunyai, then nanti beli yg betul-betul gempak terus. Tapi, serius lah, tempted gila kot dgn semua handbag vintage yg murah-murah dan colorful tuh. Urghhh. Geram je kot!

Kasut ni. Oxford shoes. Yes, Ladies ada banyak type. Wedges, Flat, Boots, Sneakers, Heels, Pumps, Platform, Mary Jane, Gladiator and much more. Dan, I want oxford shoes so bad. Tak kisahlah yg flat, yg wedges types, or heels, whatever. I WANT YOU SEXY OXFORD! Nahhh ckp bnyk pun tak guna, jom cuci mata sambil berdoa impian sy jd kenyataan ye, okay thank you! :)












2 comments:

Anonymous said...

insyaALLAH satu hari nanti mesti dimiliki.

ra|nbOw said...

dah dpt! Hehe.. thank you mama :D