Feb 21, 2011

double F - finaz & fatin

hye. assalamualaikum wbt! :)

ini cerita beberapa minggu lalu, tp gambar baru cukup, so here it is. nak kepoh jgk sbb bnde ni penting woo dlm hidup i nih. jmpe 2 org yg setahun sekali nk jmpe pun susah. tp mmg i enjoy sgtlah. enjoy tu tak semestinye kene main bowling, berkaorkae, no. but spent quality times, talking bout hot stuffs, haa, that is really matter to me. oh btw, hari tu i jmpe Finaz. twice actually, 1st dgn my beloved GFS jgk, 4 of us to mid Valley. yes, that will always gonna be our place. kte org dating naik public transport, a.k.a LRT je der. tak mampu nak drive kereta sendiri lagi. :P

1st date - my girlfriends datang rumah and beli shawls je dah separuh hari. HAHA. and then around 3pm, we were heading straight to Mid Valley. tak tengok movie pun sebab entah lately mcm tak ada cite best, plus, we're running out of time. So memang window shopping lah kan. ok fine, i bought a black shoes. just, a pair.

2nd date - last date before Finaz balik Russia semula. ini betul-betul from AM to PM. tskk. breakfast di KL Central, straight to Low Yat. Time ni terjumpa Kurt (Fazlina) kawan lama dkt MRSM dulu. sesi jejak kasih kejap kami bertiga. Then, Finaz trade in BB bold die, & beli BB Torch! OMG, my favvvv. dengki gile tengok. wuwuwu. tp dpt pegang Finaz punye jadilah, terlebeyh excited cam kte pula Finaz. haha. then pergi Timesquare, (TS) window shopping lagi. dan kami beli jam tangan bersama-sama! owh last i buat camtu dgn girlfriends adalah zaman SPM. tak lupa, sepatu jepun 10 hinggit! thank you for everything finaz, see you again this upcoming july baby! :)


si comel finaz. :)



oh ni pula si comot aqilah :P

Di Kuantan, pun best. jumpa 3 org kawan serentak dlm 1 hari. 1 yg mmg dirancang, 1 last minute, 1 lagi terserempak. breakfast dengan Fatin Suhana! happy tak payah cakap lah, excited tuhan je tahu. HAHA. Fatin ambil i dekat rumah, straight to Mc donalds Teluk Chempedak. Fatin belanja breakfast, huh, segan! ramai Ya Rabbi pula orang time tu. mula-mula cam segan, but then cakap non stop.




macam langit dengan bumi, like seriously.

fatin suhana. blogger perempuan mesti ramai kenal dia. she's nice, inside and outside. fashionista, model, soft spoken, soft hearted, very bery the pretty. almost perfect la. and, gambar ni actually percubaan ke berapa juta kali kte org utk camwhoring '-___-'' thank you fatin for everything!

and lg 2 org kawan tu, just lepak dkt foodcourt mama ngah dgn muhaimin. borak kejap. then lg sorang, terjumpe time on the way nak pergi car park. Azreen, classmate form 4. nak kawin dah dia, terus dia kasi kad kahwin. bulan 3 ni kawin, makin kurus cun melecun!

seronok sangat jumpe kawan-kawan. betul, seronok sangat! happy tengok mereka happy! :) and baru balik dr JB, semalam. kawan kawin, nanti update sbb tak ade gambar lagi. till then!

2 comments:

Shafinaz Maruai said...

hehe. thanks baybeh ! dapat gak menyelit kt sini. wlpn i bukannnn.... hehehehehe ~

ra|nbOw said...

hape finaz? u tuh BFFFFFF i dunia akhirat tahu? i never really hug anyone like i did when i'm with u :')TQVM to u too sayang!