Jan 1, 2011

yesterday i was 21

where have i been? yar yar, i was about to post the 'last post of the year 2010', but i missed it due to some other reasons. cehh, bajet busy memanjang. eh this is the 1st post of 2011, should be the good one ah. well i'm gonna make it short, and it always ends up with a long essay. T__T

nothing much, later on, i'll tell about what happened during december 2010. today i just spend some time with family at home, and it's the 2nd day of me getting healthier. tapi itu pun demam semula, just rasa lebih sehat, cuma suhu panas.

so sebab rasa bersyukur, terus rasa nak berbakti pada mama abah, makanya saya belanja mereka makan tgh hari tadi, tapi di chicken rice shop je la :P




baru nak pakai. it was a bday gift from abah.


the chicken rice shop, bukan sekadar nasi ayam!
kalau lapar sile makan sini ye sbb nanti kenyang gile sbb bnyk gile.


abah - last day of being 49. mama, last day of being 47 :P
happylah anak mereka belanje. haha.




and, 31st december 2010, is my 1st attempt wearing tudung syria.
but yerlah mestilah dgn inner boleh buat muncung2.

.....................


yer, ikan kembung ye kawan-kawan, tapi selesa! kemas. biarlah kembung pun.
paus pun boleh. comel pe dari dugong. wakaka. :P
*last day of being 21, and ramai plak LIKE dkt FB*


and this is...
what we call sama tapi tak serupa :P


ika comel my dearest blogger friend :)



HAHA. same tapi tak serupa kan!
dah la. ika ni jauh lagi comel, kecik, pandai dari sy. haha.


by the way, happy new year 2011. :)




6 comments:

Ika Elmo said...

qila..kite nanges bc post ni tatau knape haha malu2 XD kite x pndai pun syg.. n qila jauh lg baek dr kite tau. happyyyyy sgt pat kwn ngn qila! *hugss*

ra|nbOw said...

ika ; napee nangis!!! waaaaaaaa. T___T pandai, baik, low profile, comel2, rajin, ha banyak lagi. happy dpt kenal ika jgk!!! *hugs* :)

Atika Azumi said...

happy new year qilah ! semoga tahun ni lebih baek dari tahun2 lepas :D

ra|nbOw said...

happy new year atika! well, it should be. hehe. thank you syg! :)

syakey said...

slamat taon baru sis!

;D

ra|nbOw said...

syakey : imy babeh! happy new year too :)