Jan 7, 2011

mama cakap saya macam artis, hari ni.

assalamualaikum. hye.

actually tadi tibe-tibe mama ajak pergi carrefour, dgn malasnye ambil baju panjang, cardigan panjang, jeans, inner main sarung, dan shawls crumple sebab tak payah iron. HAHAHAHAHA.

lepas tu sebab terlalu malas, konon nak pakai tudung yg mudah, tp it ends up macam artis plak (kate mama). memang senang pakai sebab hanye perlukan 1 pin jarum peniti + kepit ribbon besar gedabak itu. itu pertame kali ye sy pakai kepit ribbon tu.


it ends up this way.

dok pasal2 sy nampak cam lebih bergaye plak walhal simple sgt benarnye. oh ribbon gedabak gile tu beli di Timesquare hanye RM 4.90 ye kawan-kawan, sedangkan di Sinma yg kecik-kecik pun mahal.

HAHA. okay bye. eh happy birthday atika azumi!


15 comments:

amier azrul said...

fuyyoh artis :p

Nabil Fikri said...

loike!

Ika Elmo said...

less is more! :D

Atika Azumi said...

thanx for wishing babe ! and u look gorgeous !!

lelakiJAHAT said...

orang tue kate...simple tu cantik

orang mude kate...simple tu hot

budak kecik kate...simple tu best...

saye kate...yeah..anda nmpk simple dan menarik..hehehe

Lidya said...

inner tu chantek

ra|nbOw said...

amier : aku lepok kang. wakakaka.

syg : eh u ske ke? bkn u ta ske? wuwuwuw. T___T

ika : haha. it means a lot :)

atika : i look pale yang! huhu. welcome :)

lelaki jahat : haha. thank you :)

angah : inner tu qla jual. wakaka :P

syakey said...

comel la sis qila.

;)

Nufaz said...

chantek! cumel! =]

ra|nbOw said...

syakey : haha. pucat yang. tq btw :)

teha : ahah. 2 in 1? haha.

Nabil Fikri said...

i belasah je.. loike something new.. reben kre ok la.. nie letak bunge raye gedabak mcm kat tepi majlis bandaraye tu wat pe.. hahaha..

ra|nbOw said...

hahahaha. ahhh nanti nak pakai gak bunga kembang sekuntum. wakakak

nadya ajhman said...

Qilahh so cute..!!!!!! like it!!

fatynadia said...

memang nampak cam artis pun maybe sebab warna shawl tu kontra kan.

wahhh lawa dah qila sekarnag ni siap ada ribon besaq lagi :)

yeay suka!!

ra|nbOw said...

naiya : hahahha. thank you yanggg. nanti kte nak ajak awk gi beli!

fatyn : hahahaha. yes, sebolehnye nak rainbow2 tp malas. wakakak. suke jgk! :)