Dec 8, 2010

genting highlands, percutian pertama sendiri.

salam. hye semua. i miss my blog. this blog. tp macam, tah ta de prasaan plak nak hupdate. muahaha. padahal dah tak kerja, dah start musim rehat, tp kalah time kerja plak. perghh.

btw ak cam bnyk berfikir la these past few days. meeting with a lot of ppl, talking with the adults, trying to understand more bout respect towards each and everyone of us. hurmm. serious shit ak rase cam ak mati time kiamat. get it? ak rase amat x lame je lg kiamat owh. gle bnyk lg kekurangan ak. hurm.

by the way, last monday & tuesday (yesterday) i went to genting. bajet sendiri, pergi sendiri dgn kwn-kwn je --- utk pertama kali dlm life aku. and baru aku faham, kenapa ramai ibu bapa yg berkemampuan sederhana, sentiasa berfikir utk pergi bercuti. kanak-kanak, try faham ibu bapa anda ye :') i love you mama abah. ok back to the topic, duit minyak, duit tol, duit hotel, duit makan, duit souvenir. bukan murah taw taw. marilah berjimat! (kempen oleh shopaholic)

Photobucket

ak tak pergi outdoor park pun. since sampai, nak tunggu check in counter je dlm 2 jam. perghhh. berjanggut owh. habis cite mr bean tu dkt TV ak tgk --- first world hotel, deluxe room RM 245 (peak season) tp kte org bayar RM 90 je sbb kte org gune voucher. bijak kannn. kulit aku gebu je sejak balik dr cameron & genting nih. muahaha. sekarang tak dah la. oh KFC die mahal sikit dkt sana, snack plate & dinner plate pun lain sikit, ade add on wedges.

btw it was cool. i did spend a great quality time with loves one. :)

esok aku maybe pergi tgk motorshow dkt PWTC, then kalau ada rezeki aku nak tgk Narnia, which aku rasa tak dapat pun. sobbb. tu je lah buat mase ni. aku banyak lg nak celoteh, lain mase yerh! take care, till then people!

No comments: