Sep 18, 2010

wishlist yg agak tak boleh blah - wishlist 2010


okay, sejak 2-3 hari. minggu, bulan ni, atau blh kate sejak dah makin tua nih, TASTE pun dah berubah. dulu selalu tak percaya bila mama ckp "selera berubah seiring dgn usia". dan dlm otak, selalu berfikir mcm mane utk menjana bnyk duit. eh sorry bkn mata duitan, cuma nak berjaya & dpt beli semua keperluan, kehendak, balas jasa ibu bapa -- dgn hasil kerja sendiri. ya ya, mahuuu!!! yg penting, mahu tlg mereka yg kurang mampu sbb sy ingt lg, ada seorg budiman pernah ckp dkt sy - duit, rezeki yg kita ada hari ni, sebahagiannya milik org lain, jd kita seharusnya bersedekah dan bantu jika kita mampu :)



inilah dia wishlist 2010. ada yg baru.


AUDI A8
(sumpah terpengaruh dgn kekacakan kereta ni dr Transporters)


CAYENNE PORSCHE
(ini memang dari dulu sampai TUA BONGKOK pun sy nak!!!)


BMW X6
(yang sudah di-modified
mmg SMART gleee)


IPHONE 4
(actually nak ipod touch je,
then ni mcm COOL jgk.
tak nak BB atau iphone biase :P)



NOKIA E72
(putih - siang malam
termimpi - mimpi)






NIKON DSLR
(ini lagi satuuuu.. parah memikir)



HANDBAG COACH.
(design 2010 die ni bnyk funky2.
walaupun harga semua nak dkt 1K)



sy tak ada duit PTPTN,
MARA mahupun sugar daddy.
MARA sponsor yuran belajar je. huwaa.

maka haruslah kita berusaha!
yeah yeah!
:D


No comments: