Sep 22, 2010

rase cam nak sengih je mcm kerang. hehe..

oh tidak, bukan ape. mood sy mmg senang dipengaruhi oleh lagu. tgh dgr lagu 'can i have this dance' from high school musical 3. HAHA. yer, tu la 1st n last tgk high school musical. itupun sbb ade kambink gurun yg nak sgt tgk dlu. cett. ak ajak tgk transporters, die nk tgk cite tuh. tak rock btol. :P

oh blogger skrng cam pelik sikit dkt chrome. sbb tak boleh tukar font & colors. i thought it was mine only, but then tgk dkt FB kwn, die punye pun camtuh. so asal nak gune blog, mesti gune IE, for now.


btw. 1 lg sebab ak rase nak sengih2 cam mintak penumbuk, sebab... aku teringin ssgttt nak belon cam dkt ATAS ni. ak mmg skeee belon yg kilat2, comel2, mampat2, TAHAN LAMEEE mcm dkt ATAS ni. dr aku bby lg. tak caye lu dtg umah wa sabtu ni, wa tunjuk gmbr wa bby kepale botak lg pegang belon ni! :P

tp mmg ske. mama pun, ak da besar pnjng ni, die kasi lg kadang2. awwwww. :')

jd sape yg bek hati tu kasi la aku belon ni sbb dkt stesen minyak cam petronas berlambak der! itu lg murah lah kan kalau nk compare dkt memory lane atau famous amos ''-___-''

blh je ak nak beli sendiri. tp cam, tak best plak an. sobbb.

LAGI 1 sebab - ak cam tak sabar open house rumah ak sabtu nih. pdhal x de bnde pun. mybe sbb ak x saba nk shopping brg dapur tu esok kot. cehhhh. oklah sume sila dtg ye sabtu! :)


2 comments:

afeeqa afeera said...

qil,nnt aku bg k..happy upcoming bday!!jom celebrate ramai2..

ra|nbOw said...

feeqa!!! waaaaaaaa. NAKKK!!! nak seriously!!! celebrate ramai2 tuh best!!! :)))