Sep 12, 2010

cirit birit, 3x melepas pd hari raya ke 2

salam. hari ni kami beraya dlm 5 buah rumah di padang midin + 2 buah rumah di duyung. oh percayalah bertapa panasnya cuaca dan sy berasa badan berlengas. tambah lg cirit 3x. perghhh. terbaiklah. sbb sakit itu jgk, sy mkn di rumah pertama je, breakfast - nasi dagang. sedap gle!

ptg blk, rehat, transfer gmbr, then mlm, td pergi mc d & 7e berdua saje dgn kma, guna GPS. sbb kami ta biase dgn jln d terengganu. tskk. sudah hampir 2am, sy lemau tp still mahu update skit. so, enjoy the rest ;)

Photobucket
gmbr masih segar di pagi hari.
nmpk tak perbezaan hanya kerana lense & eyeliner? *wink*

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


8 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

waaaaaahaaa
cantik la kila

ra|nbOw said...

anis ; ahhhh. biase sgt2 dear. hee ;) anis lg cantik sejak dlu sampai skrng!

ainaaamira. said...

qilah ! cantikkk ! :D :D :D
Selamat hari raya babe.
hehehehe.

ra|nbOw said...

ainaa ; biase! ahah. selamat hari raye jgk sweetheart!!!

fatynlicious said...

qila! wahh makin lawa sekarang ! hehhee
suka la tengok qila dah pandai mekap n pakai lense sekarang :D

ra|nbOw said...

haha. pakai make up tuh, eyeliner pun reti yg liqud je fatin! yg pensel x reti. uhuuu. biase je. fatin lg terror ;)

Ika Elmo said...

qila.. cantik sgt tau, siyes ika x tipu. manis je :) btw sgt suka shawl cotton tu..ingat nak cari juge, tp takot x sempat, isnin ni dah nak blk jkrta :(

ra|nbOw said...

ika ; ahah. shawl cotton tu dkt jln tar sgt bnyk n reasonable! oh taw, shahli ade ckp die pun balik isnin ni ;)