Aug 12, 2010

gembira, tp tak terucap dgn senyuman


assalamualaikum. firstly hari ni telah membuka mata i bertapa tuhan syg i & bertapa cptnye i lupakan-Nya bila i senang. i ada berita baik utk diri i, utk mama & abah terutamanya. mereka tahu bertapa banyak air mata i mengalir, bila kadang-kadang i selalu luahkan kisah malang hidup i. yer i bersyukur i bertuah, tp tipulah hidup i perfect. so i share jgk dgn mama abah, kisah sedih i, bila dah tak tahan sgt. thank u mama abah ;')

i tak mahu ckp dgn spesifik ape jd. biarlah org2 yg betul2 syg & bermakna dlm hidup i dlm ssh atau senang je yg taw. sbb semuanya kebetulan & terjd dlm 3 hari je. i tak mengharap langsung, tp i mmg happy sgt bila aku dpt peluang tu. and mmg terdetik, rezeki i. speechless, i can't show how happy i am. pdhal x mengharap tuh. ;P *okay yg pasti i bkn jd bintang filem pun. ckp mcm hape je*

ok utk buat semua org tak keliru, anggap je i akan timba pengalaman baru & best mulai isnin depan. dlm 4 bulan Insya Allah. then kalau ada rezeki i nak sambung belajar a.s.a.p. harapnya semua rancangan berjalan dgn lancar. amin! semua mmg tak dirancang okay, and, i sedih jgk actually. pk duit raya i confirmed makin kurang gile. or maybe sedara mara pun dah tak kasi. WAAAAA.

tak apalah. dpt rezeki kot lain, tuhan tarik rezeki kot lain. tp tak pe. menyedarkan diri i bertapa i dah makin tua. gambar dgn spek di bawah adalah istimewa sbb ade org nak sgt tgk muka i pakai spek ;P

maaflah i pakai baju kelawar je siang-siang dkt rumah bln puasa ni ;P


14 comments:

.fateha aziz. said...

selamat menimba pengalaman baru qila~
all the best~

:)

ainaaamira. said...

All the best dear ! hehe.
and selamat berpuasa.
and you look cute lah dlm pic ni ! suke ! hehehe. :D

ra|nbOw said...

teha ; thank you dear! if everything goes as planned until the end of 2010, i'll share with u all the experiences i gained ;)

ainaa ; hahahahaha. aku nmpk diri aku jd mak org adela. hahaha. ok, selamat berpuase jgk!

Atika Azumi said...

gosh. cuteness. hehe. :))
i'm happy for u dear, wtv the news is. *wlaupun im dying to know :P*

-azwanbakhtiar- said...

haha. akhirnya.
tahniah + terima kasih wei!

ra|nbOw said...

atika ; u lg super cantik. dlu kan slalu tgk gmbr2 FB u. HAHAHAHA. kantoi. skrng da x de gmbr. tskkk. x pe. hujung 2010 nnt u taw ;)

azwan ; hahahahah. thank u. welcome ;P

fatynlicious said...

awak pakai spek ke tak, tetap lawa. hihi
selamat berpuasa qila :)

ra|nbOw said...

haha. fatyn. enggakkk. sy terlalu biasa. makasih dong! selamat berpuase hunny! ;)

nadya ajhman said...

congratz my dear..!! i wish u all the best..
u knnow wht? ur face siyesly berseri2..huhu.. btw glad to know the news.. im happy for u.. chaiyuk Aqilah~~

psst:xnak share ngn i ker?? hee

ra|nbOw said...

thanks naiya. wishing u all the best too darling! haha. berseri2? ngee. siang terang kot. huhu. haha. nntlah ye. x de ape pun act ;P

Purple kiwi said...

syg! seriouslyyyyyy u look so happy in this pic! im glad that u're happy dear :) wtv it is, i wish u best of luck ok dear. and jgn lupe update me with everything! :D

maisarah dan atiqah said...

salam aqilah sayang, yang manis, yang comel, tambah-tambah bile pakai spek

"selamat menyambut ramadhan al-mubrak juga. moga ramadhan kali ini membawa seribu makna buat qila!!!!"

tahniah! cepat2 sambung belajar. mai pun dah excited... hehe
moga Allah mudahkan segala urusanmu

hari ni bukak pose ape?

ra|nbOw said...

ika ; hahahahha. gmbr tu sgtlah biase. x nmpk over happy pun sengih biase je. haha. thank u thank u! amin!!! ok i will insya allah ;)

mai ; salam mai yg sgt amat dirindui!!! hehe. bkn main hyperbola lg die ;P insya Allah. amin! bukak puase hari ni... tataw lg. hehe XD

syakey said...

moga berjaya sis

;)

salam ramadhan jugak ^_^