Jun 12, 2010

masa dengki dgn sy

ada sgt banyak benda sy nak membebel, tentang! tp masa sgt amat tidak mengizinkan. hurm. 12 june. lg 36 hari baru nak habis praktikal. oh itu adalah 1 masa yg sgt lama. bertuahnya sesiapa yg hanya 2 bulan praktikal. grrr~~~

sy nak ckp ttg ;
- kesakitan perempuan menempuhi PMS
- pemilihan masa depan semakin kurang jelas
- rancangan habis practical
- harus stop beli perfume
- 40% wang bulan june habis pd shawls & accessories
- wayang2 yg sudah ditonton
- 2 ekor kucing yg sakit mata - pepper & sugar
- perkahwinan mak sue la + pertunangan kak lin
- sehelai baju raya
- penambahan ilmu semasa

dan banyak lg sebenarnya... tp, itulah. malas nak transfer gmbr, jgnkan transfer, snap pun jarang. then bila ada masa free, seboleh2 nya nak tidur. dan rehat. dan jmpa yg tersyg. apa ingt masa yg tinggal 9mlm-9pg tu bnyk ke? sobbb. ;(

apa pun tak apalah, nnt akan cuba korbankan masa tidur sedikit utk blog. kesian kamu. shawls pun tidak se-aktif dulu. masa kerja tidak mengizinkan.

sebenarnya kurang sehat. sakit perut memulas-mulas. sehingga MC hari ini. ya sy kerja sabtu & ahad. tp, mahu jg update sebentar. oklah, rehat dulu. take care!




4 comments:

raindropswithroses said...

eh eh. mcm trkne btg hidung sy je yg 2 bulan tuh. haha.
qla jgn stress2 k. nnt last2 abis gak 36 hari tu.

ttp mmg ouh. time praktikal ni penat gile. ade mse free je msti nk tido. haish. cmne la jd bile dpt keje permanent nnt...

Anis izyan Abd Rahman said...

wwwoott3x
yang tersayang????
tak mo kite taue ke???

-azwanbakhtiar- said...

no comment.

ra|nbOw said...

nabilah ; haha. tidaklah bermksd begitu. =P itulah, mmg akan habis, tp lamenye lg. waaaaaaaa. itulah. tammo kerja cpt2, nak study!

anis ; aaa? selame ni duk tulis sal die tuh? huhu.

azwan ; tayah la komen =P