Jun 20, 2010

i taip ikut jari secara rawak



i bz. mmg boleh tahan bz sekarang ni. well, x semestinya bz dgn kerja. i bz dgn fmly jgk, dgn cinta & kwn2 jgk, dgn kucing jgk, shawls, mane yg sempat. dlm bz tu sempat jgk i on9. sempat jgk i curi mase pergi library dkt office. sempat jgk i update blog mcm sekarang.

sebenarnye. tak tahu nak tulis spesifiknya ape. tiba tiba blur time menaip ni. kosong je hati, jiwa n minda. kenapekah? entah. kadang hidup rasa seronok. kadang rase macam dull je. tp selalunya rase dull bila free sikit n mula termenung sambil cakap bosan. moral of the story- jgn ade mase free. boleh?

ok dah ingt. i bz camne pun, i boring ke ape. still i akan read up few blogs. even i tak update blog n macam tak tinggalkan kesan kemunculan di FB, still i akan bukak blog2 tuh. ade a big numbers of blog jgk. jd jgn ingt i diam, i x update pasal kalian ye! =P

ade yg tgh bz practical jgk, ade yg rindu siblings, ade yg pening dgn blackberry, x kurang jgk yg buat special post ttg fathers day & masa diluangkan dgn happynye (mentang2 cuti). yg kena sihir, yg hampir accident tu, hati2 ye dear. banyak lagi lah. yg tak termasuk dlm list 'dearest sunshine' tu pun ade i bace okay.

esok i kerja. so far x de assignments means that i kene standby. standby tu i x berapa gemar, sbb i sentiasa cuak kot2 kene keluar tiba2. sbb i x fully prepare. sobbb. i hanya budak yg sgt cetek ilmu pengetahuan dan pengalaman.

utk mr barney, u dah nak habis practical. gile seronok. i rase u 2 bulan mcm kejap je. tak aci lah u masuk lmbt dr i, tp u abis awal dr i. sobbb.. tak kira hujung bulan sementara u cuti seminggu i nak pergi jgk mandi sungai tau tau! =P and and, ILYSM. i sgt enjoy ke taiping tgk abg u bertunang ++ thank you sgt dkt family you!

semoga kekal ke akhirat kelak ;)
*pixca credit to cousin mr barney*


duit macam air dan i dah lame x rase kepuasan ber-shopping. haha. i ade la beli brg tp semua sikit2. dah lame i tak tersengih all the way dkt KLCC or mid valley sambil tgn penuh paper bags. tak pe tak pe. raye nak dkt. eceh. *dah besar ok qla x de ape kau nak sambut sgt pun.*

i ade beberapa buah novels yg sempat bace lg. beberapa botol perfume yg i rase mcm dah bosan. i cpt bosan dgn perfume, maka maximum 50ml je ok. itupun selalunye i pakai separuh je sbb tukar yg lain akibat bosan. buruk perangai.

entry ni sgt rojak, i sedar. and i x sabar tnggu abah pindah KL, x sabar tnggu kawan2 i dr oversea balik cuti esp Shafinaz & Shahli, x sabar tamatkan praktikal sbb tu tandanya x lame lg tamatlah diploma i. yeay!

by the way, td ptg teman mama beli buah, 1st time i dgn yakinnye drive merc. itupun reversed sbb mama park kereta ske hati tgh2 jalan, so i macam tibe2 muncul keberanian nak alihkan. kalau nak tahu side mirror die pelik sikit n susahkan i yg rabun jauh ni.

tp, kereta merc tu ringan rupenye *maaflah i jakun sbb tak pernah drive merc* dan i just a lil bit confused dgn hand break die sbb dkt kaki.

okay ppl, good nite!


13 comments:

Atika Azumi said...

rojak2 pun i enjoyed. good luck with your life dear ^^

halida idrus said...

enjoyed too..

-azwanbakhtiar- said...

aku yg xpenah drive ni menjadi lebih jakun melihatkan hg jakun drive merc. haha

ra|nbOw said...

atika ; ahah. trimas. insya allah i will, thanks. u too. btw mane hilang ur FB! sobbb ;(

halida ; i'll try ;)

azwan ; haha. lepok kang! sambung story hg =P

Atika Azumi said...

i dah delete !! wuwuw T.T

ra|nbOw said...

atika!!! kenape u delete? sshlah nk contact u dah skrng! =(

Atika Azumi said...

i think u know y.. hm.. how eh.. u mintak la no i kat nabel. dia ada kot.

ra|nbOw said...

ok ok. nnt i try mintak! hurm... x brape sure nape. =(

Atika Azumi said...

em.. alah.. pasal yg mad btau korang that nite kan...

ra|nbOw said...

eh... tp. mmg btol ke pasal tu? and, mane taw mad bgtaw mlm tu? huhu.

Atika Azumi said...

ey, nk ym u. senang sket borak. :D

ra|nbOw said...

atika. laptop baru lepas re4mat. ym pula da 2x download, still error. ;(

Atika Azumi said...

oh.. then skype? or gmail pon boleyy. hee.