Jun 25, 2010

i, sy, dan aku




assalamualaikum! thee. sy baru balik kerja about an hour ago. dan sy offday hari ahad nanti. maka sy cuma nk bgtahu sy akan update jgk blog esok! janji! update bergambar! haha. ye ye cik rainbow? sabar menanti tuan mu yg senget ini.

sy belum mkn dr tgh hari td. sbb sy tgh tunggu nabil yg on the way ambil sy. sy kempunan mahu mkn itu ayam goreng mc d. oh maybe chicken mc deluxe. eh entahlah, i suke 2 tuh. ice cream and fries wajib. hee.

ok sy tgh pakai baju kelawar lg, rambut pun basah lg. x pe sy sempoi je pakai kejap lg. hehe. oh ye. ape motif letak awan gedabak ni? cuma mahu jelaskan sy tiada kekeliruan identiti ya =P sy guna semua kata ganti diri ini depends on dgn siapa sy berkomunikasi.

sbb tu kadang sy menulis guna aku. kadang guna sy. dan tak lupa, i. jgn ingt sy gedik2 nak tukar2 atau jd org lain, sbb sy mmg guna 3-3 ni. bergantung pd org dan tempat. itu saje buat masa ni.

esok sy ke IJN, cover news ttg birthday IJN ke-15! wuhuu~ IJN itu institut jantung negara ye buat siapa2 yg kabur2 tuh. haha. =P good nite & have a great weekends friends.




4 comments:

Atika Azumi said...

sume berita yg u cover tu, kua kat news? i teringin nk tengok :))

ra|nbOw said...

ahah. mostly mmg keluar tv, kadang dkt berita tv lain pun ade muke i ;)rajin tgk berita insya allah adelah kalau ade rezeki. ahah.

Atika Azumi said...

bernama only ke? n cane i nk tau u yg cover berita tu...

ra|nbOw said...

haha. no lah, sbb event selalunya bnyk media lain jgk kan. so kdg pernah masuk RTM, tv9, nasiblah. erm, mcm mane? rajin2 tgk berita je =P