May 11, 2010

org cuti sabtu ahad, sy cuti isnin selasa.


ye tepat sekali, sy menghabiskan masa bercuti dgn sebaiknya. well, mostly depan laptop je. promote business sana-sini. phew~ letih menghadap laptop lame2 kan. duduk setempat plak tuh. mcm2 position dah pun sy duduk. & malam semlm. sy buat barney terkejut apabila sy tiba2 berada di dpn mata dia. adalah slh fhm skit at first, then sy mmg menguatkan semangat drive sorang2 for the 2nd time utk tahun ini tnpa dirancang! dgn minyak kereta dah E. separuh jln baru sy bubuh minyak, dgn takut mat rempit, dgn fobia perompak, peragut, semua lah! tp berbaloi lah, sbb kali ni tak sesat jalan =P dan die speechless... =)

btw. i've planned for a couple of week to go the carwash. yeah yeah. kembara itu sudah masham x berbasuh for more than a week. then semalam, dah siap pakai bju pe sume, tibe2 ade bunyi doorbell. ta daaa! pos laju! yeayyyy! sy beli 2 brg on9. shawlsss + accessories.

selingan! =P sy da lame beli shampoo ni. tp, Dove baru je habis.
so baru pakai banana body shop ni. and... baw die best!
rase nak mkn rambut sendiri. give a try! ;)



ta-daa! sy beli black necklace & grey bracelet. murah ok!
like, both necklace + bracelet + postage = RM30
++sy mmg suka ape2 brg diperbuat dr kulit siput. thanks kak lyne!
amat puas hati and shukeee brg2 anda





then, hari tu sy nmpklah tudung rainbow tuh! 1st time nmpk!
terus nakkk! wlpun sen tinggal sikit... sy nak beli 1 je. RM10.
suddenly akak tu offer baekkk pnye price -
RM30 = shawl rainbow, inner syria, shawl 'i am gorgeous' + postage.
haruslah ambil! and sgt puas hati.



ok, yesterday ends up with sy x jd ke carwash, sy teman mama + cik ke carre4 wangsa maju. then mlm baru sy buat surpriseee utk barney. setiawngsa-seri kembangan tuh sy bwk 20minit je wkt balik. hebat la jgk kan =P wkt pergi setgh jam-45min jgklah sbb traffic jam. and hari ni, sy lunch with barney, unplanned. kami mkn KFC. then, sy balik, ade org order shawl, dan sy teruslah pos ptg td! thank u customers and loyal supporters! ;)

esok keje! wohoooooo. oh gumbiranye. ok. hipokrit. haha. tidaklah! sy suka apa sy buat, cuma nak ke pejabat tuh yg malas. kelak, bila sampai dan mula bekerja, ok saja. =)



4 comments:

iniakid said...

amboi sampai kat seri kembangan.
uniten tu dah dekat okay.

;D

hawanasir said...

hahaha, dulu naim nak beli syampu banana tu. tapi dia kata nanti ada monyet melekat kat kepala dia. haha

Cera Anuar said...

giler best en cuti isnin n selase.
x rmi org heaven en ! heee !

sis cera dh tukr url tau

ra|nbOw said...

akid ; wahahah. sampai ctu je aku tahu. lepas tu aku da tataw '-___- tunjuk aku jalan sekali-3x insya allah aku ingt =D

hawa ; HAAHAHAHAHAH. so far qla selamat lg =P

cera ; ahah. oklah. sbb mcm bnyk bnde kte blh buat. oh ye ke? i'll update. thanks! =)